Arşiv logosu
  • Türkçe
  • English
  • Giriş
    Yeni kullanıcı mısınız? Kayıt için tıklayın. Şifrenizi mi unuttunuz?
Arşiv logosu
  • Koleksiyonlar
  • Sistem İçeriği
  • Analiz
  • Talep/Soru
  • Türkçe
  • English
  • Giriş
    Yeni kullanıcı mısınız? Kayıt için tıklayın. Şifrenizi mi unuttunuz?
  1. Ana Sayfa
  2. Yazara Göre Listele

Yazar "Erdogdu, Fulya" seçeneğine göre listele

Listeleniyor 1 - 1 / 1
Sayfa Başına Sonuç
Sıralama seçenekleri
  • [ X ]
    Öğe
    Proximate Chemical Composition of Whiting (Merlangius merlangus euxinus Nordmann, 1840) Roe
    (Taylor & Francis Inc, 2012) Kocatepe, Demet; Turan, Hulya; Kaya, Yalcin; Erden, Rabiya; Erdogdu, Fulya
    This research investigated the proximate chemical composition of whiting roe from October to April. The highest water content (83.99%) was found in March, while the lowest (72.40%) was found in December. The highest protein (14.54%) and lipid contents (9.71%) were found in December, while the lowest protein content (7.35%) was found in January and the lowest lipid content (0.38%) in April. Crude ash content of whiting roe changed from 0.86 to 1.49%. The highest (154 kcal/100 g) and lowest energy values (64 kcal/100 g) were determined in December and April, respectively. Whiting roe can be used as a source of valuable nutrients for human nutrition.

| Sinop Üniversitesi | Kütüphane | Açık Erişim Politikası | Rehber | OAI-PMH |

Bu site Creative Commons Alıntı-Gayri Ticari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile korunmaktadır.


Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı, Sinop, TÜRKİYE
İçerikte herhangi bir hata görürseniz lütfen bize bildirin

Powered by İdeal DSpace

DSpace yazılımı telif hakkı © 2002-2025 LYRASIS

  • Çerez Ayarları
  • Gizlilik Politikası
  • Son Kullanıcı Sözleşmesi
  • Geri Bildirim