Arşiv logosu
  • Türkçe
  • English
  • Giriş
    Yeni kullanıcı mısınız? Kayıt için tıklayın. Şifrenizi mi unuttunuz?
Arşiv logosu
  • Koleksiyonlar
  • Sistem İçeriği
  • Analiz
  • Talep/Soru
  • Türkçe
  • English
  • Giriş
    Yeni kullanıcı mısınız? Kayıt için tıklayın. Şifrenizi mi unuttunuz?
  1. Ana Sayfa
  2. Yazara Göre Listele

Yazar "Ercan, Yavuz Selim" seçeneğine göre listele

Listeleniyor 1 - 1 / 1
Sayfa Başına Sonuç
Sıralama seçenekleri
  • [ X ]
    Öğe
    Determination of consumers chicken meat consumption preference in urban areas of Kahramanmaraş
    (Centenary University, 2017) Ercan, Oğuzhan; Ercan, Yavuz Selim; Atli, Hüseyin Fatih
    The aim of this study was to determine the factors affecting chicken (meat) consumption preferences, pattern sand decisions at Kahramanmaraş down-town environment. For this reason, the data were obtained by conducting questionnaire/survey with 384 people selected from different socio-economic group in the mentioned area. Statistical analysis was achieved by using multiple linear regression and logistic regression models. Results show that % 94.8 of consumers, consumed chicken. The amount of chicken consumed by the people were found to be 0.860 kg per month. Individual chicken consumption income and price elasticities were also calculated as 0.51 and -0.20 respectively. The calculations show that the probability of consumption for chicken by women was 2.65 as likely as to consume chicken for men. © 2017, Centenary University. All rights reserved.

| Sinop Üniversitesi | Kütüphane | Açık Erişim Politikası | Rehber | OAI-PMH |

Bu site Creative Commons Alıntı-Gayri Ticari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile korunmaktadır.


Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı, Sinop, TÜRKİYE
İçerikte herhangi bir hata görürseniz lütfen bize bildirin

Powered by İdeal DSpace

DSpace yazılımı telif hakkı © 2002-2025 LYRASIS

  • Çerez Ayarları
  • Gizlilik Politikası
  • Son Kullanıcı Sözleşmesi
  • Geri Bildirim