Arşiv logosu
  • Türkçe
  • English
  • Giriş
    Yeni kullanıcı mısınız? Kayıt için tıklayın. Şifrenizi mi unuttunuz?
Arşiv logosu
  • Koleksiyonlar
  • Sistem İçeriği
  • Analiz
  • Talep/Soru
  • Türkçe
  • English
  • Giriş
    Yeni kullanıcı mısınız? Kayıt için tıklayın. Şifrenizi mi unuttunuz?
  1. Ana Sayfa
  2. Yazara Göre Listele

Yazar "Mavis, Murat Emrah" seçeneğine göre listele

Listeleniyor 1 - 1 / 1
Sayfa Başına Sonuç
Sıralama seçenekleri
  • [ X ]
    Öğe
    Determination of Amino Acids Composition in Different Tissues of Whiting, Merlangus merlangus euxinus (Nordmann, 1840) from the Black Sea, Turkey
    (Adem Yavuz Sonmez, 2019) Bilgin, Ozlem; Carli, Ugur; Erdogan, Selahattin; Mavis, Murat Emrah; Goksu-Gursu, Gokce; Yilmaz, Muhittin
    LC-MS/MS was used to determine the amino acid composition in muscle, ovary and liver of whiting, Merlangus merlangus euxinus, caught off the coast of Sinop province in the Black Sea. A total of 19 amino acids (AA) were found in the different samples. The essential amino acids (EAA) in the different tissues of whiting were 55.9% in the meat, 54.8% in the ovary and 51.7% in the liver of the total amino acids. The AA contents except for Arg, Glu, Pro and Tau in meat and ovary of whiting were not significantly different (P >= 0.05), but the AA contents except for Cys, Tyr, Asp, Orn and Tau of these two tissues were significantly (P < 0.05) higher than the AA contents of the liver. These results showed that whiting ovaries have approximately as much protein as the meat.

| Sinop Üniversitesi | Kütüphane | Açık Erişim Politikası | Rehber | OAI-PMH |

Bu site Creative Commons Alıntı-Gayri Ticari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile korunmaktadır.


Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı, Sinop, TÜRKİYE
İçerikte herhangi bir hata görürseniz lütfen bize bildirin

Powered by İdeal DSpace

DSpace yazılımı telif hakkı © 2002-2025 LYRASIS

  • Çerez Ayarları
  • Gizlilik Politikası
  • Son Kullanıcı Sözleşmesi
  • Geri Bildirim