Arşiv logosu
  • Türkçe
  • English
  • Giriş
    Yeni kullanıcı mısınız? Kayıt için tıklayın. Şifrenizi mi unuttunuz?
Arşiv logosu
  • Koleksiyonlar
  • Sistem İçeriği
  • Analiz
  • Talep/Soru
  • Türkçe
  • English
  • Giriş
    Yeni kullanıcı mısınız? Kayıt için tıklayın. Şifrenizi mi unuttunuz?
  1. Ana Sayfa
  2. Yazara Göre Listele

Yazar "Cetiner, Bulent" seçeneğine göre listele

Listeleniyor 1 - 1 / 1
Sayfa Başına Sonuç
Sıralama seçenekleri
  • [ X ]
    Öğe
    CHANGES IN PROXIMATE COMPOSITION OF SPRAT (SPRATTUS SPRATTUSPHALERICUS, RISSO 1826) FISHMEAL STORED AT DIFFERENT TEMPERATURES
    (Agricultural Research Communication Centre, 2013) Kocatepe, Demet; Cetiner, Bulent
    In this research, the changes on proximate composition of sprat fishmeal stored at different temperature during 180 days were investigated. The initial crude protein, crude lipid, crude ash and water contents of fishmeal were; 71.32%, 7.76%, 11.19% and 7.10%, respectively. During the storage period, protein content of fishmeal stored at 20 +/- 4 degrees C generally decreased, in contrast, it increased in the fishmeal stored at 3 +/- 1.2 degrees C. In this study, nutritional quality of sprat fishmeal stored in cold found to be higher than the other during the storage period.

| Sinop Üniversitesi | Kütüphane | Açık Erişim Politikası | Rehber | OAI-PMH |

Bu site Creative Commons Alıntı-Gayri Ticari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile korunmaktadır.


Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı, Sinop, TÜRKİYE
İçerikte herhangi bir hata görürseniz lütfen bize bildirin

Powered by İdeal DSpace

DSpace yazılımı telif hakkı © 2002-2025 LYRASIS

  • Çerez Ayarları
  • Gizlilik Politikası
  • Son Kullanıcı Sözleşmesi
  • Geri Bildirim